Over ons


May Courier International werd opgestart in 1987 en bevindt zich nabij Brussel Nationale Luchthaven, het hart van het groeiende economische centrum van België.

May Courier is een privaat gerund bedrijf met een solide financiële basis en flexibele dienstverlening als belangrijkste uitgangspunt.

Onze sterkte zijn onze oplossingen voor express en dedicated transport, onze kernactiviteit.

May Courier heeft een eigen vloot van voertuigen, kantoren in Nederland, Polen en Roemenië en een Europees netwerk van partners, waardoor we betrouwbare en flexibele oplossingen kunnen aanbieden tegen scherpe tarieven.

 

Wat vervoeren wij voor u...

Alles... of mogen we dat zo niet zeggen! Toch is dat eigenlijk wel zo. Uiteraard staan wij in voor uw normale transporten. Maar nog meer dan dat...

Al onze voertuigen en chauffeurs zijn in het bezit van een ADR-certificaat. We hebben tevens Temperatuur Gecontroleerde voertuigen, die speciaal uitgerust zijn voor het vervoer van gekoelde, diepgevroren of verwarmde transporten.

En ook het kantoorpersoneel zijn allen ADR gecertifieerd en hebben een GDP certificaat voor het vervoer van farmaceutica.

Waar gaan we heen…

Wij bieden het volledige gamma van express ophalingen en leveringen in heel Europa voor elke sector en elk product.

Met een breed aanbod van dedicated voertuigen, verspreid over heel Europa, kunnen we de meest betrouwbare en kostefficiënte transportoplossingen aanreiken.

We kunnen snel ophalen in elke Europese postcode en direct leveren naar bestemming met een wagen die alleen voor uw zending is voorbehouden.

Onze goed getrainde staf helpt u met plezier verder met al uw vragen m.b.t. internationaal transport.