Despre Noi


May Courier International si-a inceput activitatea in 1987 si inca de atunci am avut sediul langa Aeroportul International din Bruxelles, o locatie ce ne-a permis sa fim implicati in activitatea celei mai dezvoltate zone economice din Belgia.
May Courier este o afacere de familie independenta cu o situatie financiara solida care are ca atribut principal o relatie flexibila cu clientii nostri.
Dar atributul nostru forte il constituie transportul expres dedicat.
Afacerea noastra de suflet.
Dispunand de vehicule proprii, de birouri in Olanda, Polonia si Romania, avand o retea de colaboratori in intreaga Europa, va oferim servicii flexibile si eficiente la preturi competitive in domeniul transporturilor expres.

Ce transportam pentru dumneavoastra…
Aproape orice… sau nu avem voie sa spunem asta?
Dar e realitatea.
Putem executa transporturile expres standard pe care le aveti.
Dar putem face mai mult de atat…..
Toate vehiculele May Courier sunt echipate cu kit ADR si toti soferii sunt atestati ADR.
Avem deasemenea vehicule cu temperatura controlata, special echipate pentru transporturi la temperatura ridicata, scazuta sau frigorifice.
Tot personalul operativ este certificat cu ADR Awareness Certificate si cu GDP Certificate pentru transportul de produse farmaceutice.

Unde vrem sa ajungem?
Oferim servicii complete de transport expres dedicat si putem prelua si livra in orice sector industrial sau de productie din Europa.
Avand o retea variata de vehicule raspandite in intreaga Europa, va oferim cea mai rentabila si fiabila solutie pentru transporturile dumneavoastra expres.
Avem posibilitatea de a colecta rapid si de a livra expres la destinatia dorita.
Colectam si livram oriunde in Europa.
Personalul nostru bine instruit este gata sa va asiste in orice cerere privind transportul international.